Medlem

EnergiTek ApS

EnergiTek ApS udvikler bæredygtigt energiudstyr til at opfylde individuelle off-grid krav. Virksomheden ejer et patent på avanceret anvendelse af biomasseforgasningsteknologi (patentnummer DK 80002).

Hos EnegriTek ApS tror vi på en fremtid, hvor folk kan bruge praktisk udstyr, der beriger miljøet, mens de nyder deres lykkeøjeblik. Derfor er vores mission at forsyne markedet med bæredygtigt energiudstyr, der er bekvemt, nemt at bruge, energieffektivt, holdbart og samtidig godt for miljøet. Vi sigter efter at udnytte markedets magt til et kraftfuldt instrument til miljøbeskyttelse.

I øjeblikket forsyner EnergiTek ApS det europæiske marked med en bæredygtig grill, nemlig Adventure Boil-Grill. Denne grill er en grøn omkostningseffektiv løsning til BBQ-grillning og andre udendørsaktiviteter, som er lige så nem at bruge som en gasgrill, lige så praktisk som en dyr bærbar grill og lige så billig som en normal kulgrill. Grillen er også miljøvenlig, fordi den bruger vedvarende energi (biomasse), er fri for giftige emissioner (CO, PM1) og genererer god jordforbedring (biokul) til at pleje jorden og planterne.

 

Adresse
Jordbrovej 15, 2. TV
8200 Aarhus N