Medlem

Excellent Systems

Excellent Systems A/S startede sit virke i 1992 med produktion af gulvbelægning i plast til industrien, specielt til at beskytte ryg og ben for stående medarbejdere, men også i en version der virker skridhæmmende i baderum, eller i miljøer med olier, fedt, alger og meget mere.

Vores gulve og ramper bliver indenfor industrien brugt til bl.a. 10 tons tunge trucks.

I 1996 begyndte vi at levere vores produkter til rehabiliteringsbranchen, og tilgængelighed er blevet et af vores specialer. Det gælder både industriramper men især kørestolsramper, gulve og ramper til udligning af niveauforskelle på badeværelser, dørtrinsramper og mere, hvor vi sælger vores produkter til private og kommuner i Danmark og til forhandlere i hele verden.

Produktion, CSR & miljø
Alle vores produkter bliver produceret på vores egen fabrik i Mørke på Djursland, og vi har gjort, og gør fortsat, en stor indsats for at spare på råvarer, energi og affald, og for at have et godt arbejdsmiljø.

Vi arbejder meget med CSR, og vi producerer efter “vugge til vugge”​ principperne, hvor vi både i Danmark og Sverige afhenter udtjente produkter hos kommunerne og bruger dem til at producere nye emner. Spildvarmen fra vores produktion bliver anvendt til opvarmning, og vores fokus på arbejdsmiljøet og medarbejdernes velbefindende giver meget få sygedage.

Alle vores produkter produceres af helt ugiftige plasttyper; PEHD og PELD, som udelukkende består af brint og kulstof, og som ved afbrænding ikke afgiver andet end kuldioxid og vand.

Vores produkt-palette omfatter:

– Ramper til alle formål, både til rehabiliteringsbranchen og til industrien.

– Komfortgulve til industrien.

– Gulve til fortelte.

– Skridhæmmende gulve som kan bruges i de fleste miljøer med olier, boreslam, og meget mere.

– Systemer til nivellering af terrasser og strøer, blandt andet til tagterrasser (PavePad)

– Serier af afstandsstykker til belægningssten og til LAR (lokal afledning af regnvand) (PaveSystems)

 

Adresse
Møllevej 2
8544 Mørke