Medlem

Fischer Lighting

Vi arbejder for en verden hvor lys gør mennesker sundere, og hvor alle lysarmaturer produceres efter cirkulære principper. Vi arbejder med en ansvarlig og bæredygtig tilgang til vores forretning, og vi har implementeret FN’s Verdensmål nr. 3, 7 og 12 i vores daglige drift.

Vi har udviklet en cirkulær forretningsmodel, hvor vi ikke kun genbruger materialet fra eksisterende belysningsarmaturer, men genbruger også armaturer og komponenter fra renoveringer og nedrivninger. At genbruge er bedre for miljøet og normalt enklere og billigere end at købe nyt. Derfor producerer vi innovative LED løsninger til installation i eksisterende armaturer. Vi tilbyder samtidig al den funktionalitet, kvalitet og energibesparende teknologi, som nye LED armaturer kan tilbyde. 

I modsætning til de fleste LED armaturer på markedet er vores armaturer designet for adskillelse, så man kan udskifte elektronik, såsom lysdioder og drivere, uden at man behøver at smide hele armaturet ud. Mange af vores løsninger er designet i samarbejde med førende arkitekter. Sammen udvikler vi bæredygtige løsninger, der passer til dine ønsker og behov. Vi arbejder med tre bæredygtige koncepter, ReUse, ReDesign og ReCreate.

 

Adresse
Skjulhøj Allé 46
2720 Vanløse