Medlem

Frecon A/S

FRECON A/S er et ingeniørhus, der udvikler mekaniske designs til stort set alle brancher. Vores passion for mekaniske designs er vores drive, og vi tænder på udfordringen om at konstruere den simple løsning til dig.

Kompetencer:
Vi er eksperter i at udvikle innovative mekaniske designs, hvor vi udvikler og optimerer dine koncepter og designs. Vi laver prototype, simulering, analyse, beregning samt teknisk dokumentation. Vi dyrker iderigdom og tør udfordre branchenormerne for at udvikle den bedste løsning til dig.

Vores ingeniører har stor holdånd og indgår i teams af hhv. CAD og FEM/CFD-kompetencer og samarbejder på tværs, hvilket giver et unikt kendskab på tværs af konstruktions- og beregningsfagligheder.

Brancher:
Vi udvikler designs til stort set alle brancher, og er særligt stærke indenfor energi (bl.a. vind og hydrogen), maskiner, robotter, automatisering og procesindustri samt føde-og drikkevarer. På vores hjemmeside vil I se, at langt flere brancher er repræsenteret i vores casemateriale.

Om os:
Når du samarbejder med FRECON A/S, vil du opleve at blive taget godt imod af vores faglige eksperter, der, sammen med dig, definere behovet for dialog og opfølgning på opgaverne. Vores kunder det vigtigste for os, og det er en prioritet, at I får en god oplevelse i samarbejdet med os.

www.frecon.dk

 

Adresse
Egeskovvej 2B
8700 Horsens