Medlem

Frederikssund Erhverv (tidligere Symbiose Frederikssund)

Frederikssund Erhverv er sat i verden for at fremme og udvikle det lokale erhvervsliv. Vi stræber efter at gøre Frederikssund Kommune til et sted, hvor erhvervslivet mødes med en “hvordan-kan-vi-hjælpe-dig-attitude” samtidig med, at vi profilerer vores område på positiv vis – både regionalt, nationalt og internationalt. Vores formål er overordnet set at styrke udviklingen af erhverv, handel, bosætning, turisme og kultur i hele Frederikssund Kommune.

Vi tiltrækker virksomheder og borgere til det dejlige Fjordland, der omgiver os. Vi kæmper for at forbedre infrastrukturen og erhvervslivets øvrige rammevilkår. Vi arbejder målrettet for et stærkt samarbejde mellem uddannelserne og virksomhederne. Vi vejleder det lokale erhvervsliv samt understøtter vækst og udvikling. Vi arbejder for at tiltrække bygge- og anlægsprojekter til lokalområdet.

Sammen med det lokale erhvervsliv griber vi nye muligheder for udvikling og vækst til gavn for både virksomheder og borgere. Det er vores ambition at være en betroet og professionel partner for alle de offentlige og private aktører, vi samarbejder med.

 

Adresse
Havnegade 5A
3600 Frederikssund