Medlem

Geokon A/S

Geokon A/S blev grundlagt i 1971 og er et dansk familieejet firma, der tilbyder fokuserede IT løsninger og udvikling inden for teknik- og miljøområdet – både i Danmark og i udlandet. IT og miljø ligger i vores gener og er omdrejningspunktet i vores produktportefølje, som i dag blandt andet består af GeoEnviron løsningen. Vi er er en unik virksomhed, som både værner om vores kultur, medarbejdere og kunder.

I Geokon A/S tilbyder vi softwareudvikling, IT service og uddannelse til den offentlige og private sektor. Vi er blandt pionererne indenfor softwareudvikling i Danmark til miljø- og teknikforvaltning.

På nuværende tidspunkt leverer vi IT teknologi til op imod 70 % af de danske kommuner, staten, forsyningsvirksomheder samt en lang række miljømyndigheder i udlandet.

Vores forretning udspringer af egen softwareudvikling, og vores mission er at levere målrettede IT løsninger til myndigheder og virksomheder, for at skabe det bedste fundamentet for vurdering og forbedring af fremtidens miljøforhold.

Vi har mange års erfaring med systemudvikling inden for teknik- og miljøadministration, og gennem de sidste 20 år har vi opbygget en dyb, faglig og teknisk viden til at bistå både virksomheder og myndigheder med målrettede softwareløsninger til bæredygtig kontrol af miljøet.

 

Adresse
Rødovrevej 11
2610 Rødovre