Medlem

HF Jensen A/S

Med vores 2.000 kvadratmeter store anlæg beliggende lige nord for København, udvikler og producerer HF Jensen transducere og transmittere til måling af forskydning, tryk, differenstryk og niveaumålinger. Vores produkter kan findes i mange forskellige applikationer, herunder fødevare-, kemiske og farmaceutiske industrier med høje sanitære standarder, fra marinedieselmotorer med høje temperatur- og vibrationsbehov, til vandstandsmåling med høje præcisionskrav.

Det primære mål er at give vores kunder de mest pålidelige, holdbare og up-to-date sensorprodukter, der er tilgængelige i dag. Vi vil fortsætte med at anvende den nyeste produktionsteknologi, komponenter og materialer i den videre udvikling af disse produkter.

Her hos HF Jensen er vi stolte af vores præstationer og dedikation til at gøre en forskel for vores kunder og medarbejdere. Mange medarbejdere har været hos os i årtier, og vores mål er at skabe et miljø, hvor alle kan trives fagligt og personligt.

Ved at fortsætte med at bygge bro mellem vores ekspertise og innovation kan vi sikre vores virksomheds bæredygtige kommercielle succes. Vi er dedikerede til at forme fremtiden for sensorteknologi for og med vores kunder.

 

Adresse
Emdrupvej 70
2400 København NV