Medlem

INCUBA A/S

INCUBA A/S er et af Danmarks stærkeste udviklingsmiljøer for skalerbare teknologivirksomheder inden for it, cleantech og life science.

Forskerparken INCUBA er sat i verden for at accelerere udviklingen af videnstunge virksomheder og understøtte transformationen af forskning og innovative idéer til vækst og arbejdspladser. Vi skaber stærke forbindelser mellem virksomheder, universitetsmiljøer og det etablerede erhvervsliv og tilbyder topprofessionelle faciliteter i et fagligt dybt community.

INCUBA består af næsten 200 startups, scaleups og etablerede virksomheder og mere end 1500 medarbejdere, forskere, iværksættere, investorer og specialister. Vi fokuserer på vertikalerne ITcleantech og life science, men huser også teknologitunge virksomheder inden for beslægtede brancher, hvis de er et match for miljøet.

Vores ambition er at sætte et markant og positivt aftryk på virksomhederne i vores community og det økosystem, vi er en del af. Det gør vi blandt andet ved at samarbejde tæt med vidensinstitutioner, erhvervsfremmeaktører, klyngeorganisationer og investorer.

 

Adresse
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C