Medlem

Middelfart Kommune

I Middelfart Kommune forbinder vi tingene. Vi forbinder historie og fremtid i udviklingen af Danmarks vækstcentrum. Vi forbinder væksten med en bæredygtig omstilling. Vi forbinder mennesker, der er forskellige, i stærke fællesskaber. Og vi forbinder helt bogstaveligt Danmark, øst og vest. Broerne til alting begynder her.

Middelfart er et godt sted at bo og leve. Vi har plads til alle, der ønsker tryghed, sunde valgmuligheder og naturoplevelser. Trygheden gælder hele livet. Den handler om gode lærings- og udviklingsmuligheder for vores børn og unge. Sundheden handler om, at vi tilbyder en sund livsstil, der forebygger og gør os livsduelige. Og naturoplevelserne, de er lige uden for hoveddøren. Vi kalder det fællesskab på tværs. 

Middelfart er Danmarks grønne vækstkommune. Som den fynske del af Trekantområdet ligger vi i Danmarks entreprenante centrum med flere end 400.000 arbejdspladser inden for en times kørsel. Vi satser på vækst med omtanke med et udviklingsorienteret erhvervsliv inden for fx fødevarer, transport og turisme. Et moderne erhvervsliv, velfærd med borgerne i centrum og læringsformer, der giver alle børn mulighed for at lære det, de kan. Vi kalder det sans for sammenhæng.

Frem for alt er Middelfart en kommune, der har fokus på fællesskab. Vi tror på, at der skal være kort fra tanke til handling, og at tingene fungerer allerbedst, når vi udvikler vores velfærd, skoler og kulturtilbud sammen – med en praktisk involvering af borgere, virksomheder, organisationer og vores stærke foreninger. Vores mangfoldighed er en styrke, og vi insisterer på, at vores velfærd har en høj standard for alle. Vi kalder det den direkte vej. Vi tror ikke på grænser. Vi tror på, at der altid er en bro.

 

Adresse
Nytorv 9
5500 Middelfart