Medlem

Pernexus

Pernexus Systems står bag udviklingen af entrepriseportalen, der er en cloud baseret digital samarbejdsplatform. Den er et vigtigt værktøj ved større offentlige anlægsarbejder eller driftsopgaver, der involverer nedgravning af kabler og rør eller hvilken som helst infrastruktur projekt, der kræver udgravning.

Det er en samarbejdsplatform, der sikrer at alle deltagende parter har adgang til realtids informationer, som tegninger, udbudsmateriale, budgetter, kontrakter mm. Brugerne kan derudover fakturere hinanden igennem portalen og opfylde de offentlige standarder for elektronisk handel og sagsbehandling. Det skaber tillid mellem de samarbejdende parter.

Entrepriseportalen befinder sig midt i netværket og tillader organisationer at være både kunde og leverandør i mange typer relationer med hinanden. Det kan være et entreprenørselskab, der som leverandør udfører gravearbejder for en række forsyningsselskaber og benytter en række underleverandører.

Alt bliver gjort via entrepriseportalen – det eneste du behøver er en internetforbindelse og en konto til at komme i gang. HOFOR, Forsyning Helsingør, EnergiFyn og mange andre bruger allerede entrepriseportalen til at optimere deres arbejder på vand/spildevand, el, gas og fjernvarme/fjernkøling netværk.

Entrepriseportalen tilbyder ligeledes effektive arbejdsgange og digital understøttelse ifm. fjernvarmeudrulning. Det giver bygherre en sikker styring og dataopsamling ifm. udvidelse af et fjernvarmeområde. Det benytter Fjernvarme Horsens, Middelfart Fjernvarme, Haderslev Fjernvarme, Egedal Fjernvarme og mange andre sig af.

Det er ikke svært at starte. Efter få uger, så vil din organisation kunne starte med at høste fordelene ved entrepriseportalen.

Entrepriseportalen er en cloudløsning – SaaS (Software as a Service) og portalen er baseret på en dyb indsigt og forretningsforståelse, LEAN og system tænkning. Derudover anvender vi SCRUM modellen til at sikre høj kvalitet i vores løsninger.

 

Adresse
Herlufsholmvej 37, st.
2720 Vanløse