Medlem

RSYD Region Syddanmark

Region Syddanmark er den ambulance, der rykker ud, hvis du kommer akut til skade, og det er den behandling, du får, når du er syg. Vores største og vigtigste opgave er nemlig at drive et godt og effektivt sundhedsvæsen. Vi hjælper desuden borgere med psykiske eller fysiske handicaps gennem højtspecialiserede tilbud i psykiatrien og på bosteder.

Samtidig sørger vi for, at du kan tage en ungdomsuddannelse tæt på, hvor du bor, og vi støtter den grønne omstilling. Hvert år er vi også med til at redde mere end 21 millioner kubikmeter syddansk drikkevand fra at blive forurenet og vi sikrer adgang til nødvendige råstoffer.

Med flere end 24.000 medarbejdere er vi en af Danmarks største arbejdspladser. Geografisk strækker Region Syddanmark sig fra Padborg i syd til nord for Vejle – og fra Esbjerg i vest til Nyborg i øst. Regionshuset – regionens administrative centrum – ligger i Vejle og huser ca. 700 administrative medarbejdere.

Bredden i vores opgaver og vores størrelse gør, at der er mange muligheder for at udvikle sig. Selvom størstedelen af medarbejderne arbejder på sygehusene, har vi mange spændende stillinger inden for it, planlægning, indkøb, jura, statistik, HR, geologi og meget mere.

 

Adresse
Damhaven 12
7100 Vejle