Medlem

Saint-Gobain Denmark A/S (ISOVER)

Saint-Gobain er en af verdens førende leverandører af materialer og løsninger til byggeriet. Med et mål om at bidrage til en bedre verden, blandt andet gennem et målrettet arbejde med bæredygtighed og et fokus på et sundt og komfortabelt indemiljø for mennesker, har Saint-Gobain i mere end ti år været på listen over verdens 100 mest innovative virksomheder og institutioner ifølge Clarivate Analytics.

Det er mere end 350 år siden Saint-Gobain blev grundlagt i Frankrig, hvor en af virksomhedens første leverancer var glas til spejlsalen i Louis 14.s slot i Versailles. I dag er den multinationale koncern at finde blandt byggebranchens helt tunge drivkræfter – ikke mindst når det kommer til en helhedsorienteret tilgang til bæredygtighed. Dette ses fx gennem arbejdet med at recirkulere materialer så hensigtsmæssigt og i så stor udstrækning som muligt, nedbringelse af ressourceforbrug og en ambitiøs plan for at minimere fodaftrykket frem mod global CO2-neutralitet i 2050.

Blandt Saint-Gobains virksomheder og varemærker i Danmark findes Isover, Gyproc, Weber, Leca, Gyptone, Vetrotech og Ecophon – ligesom koncernen også står bag virksomhederne Brdr. Dahl og Øland.

 

Adresse
Robert Jacobsens Vej 62A
2300 København S