Medlem

Sønderborg Kommune

I Sønderborg Kommune er vi ca. 5.500 engagerede medarbejdere, som på forskellige måder arbejder med at gøre kommunen til et godt sted at bo, leve og arbejde for vores godt 74.000 indbyggere.

I Sønderborg mødes Skandinavien og det europæiske kontinent. Med motorvej og lufthavn lige ved døren er Hamburg, København og Berlin inden for rækkevidde på kort tid. Her finder du landets tredjestørste koncentration af mennesker, der arbejder inden for viden, iværksætteri og innovation. Det er med til at skabe en international stemning, hvor du hører alverdens sprog – om du er på universitetet med studerende fra 50 lande, på en af de mange cafeer eller i en af vores globale virksomheder.

Bæredygtighed er en del af Sønderborgs DNA, og borgere, uddannelsesinstitutioner og erhvervsliv lægger fælles handlekraft i, at vi er CO2-neutrale i 2029. Kreativitet og kulturel nysgerrighed karakteriserer et enormt kulturliv, som spænder fra levende historiefortælling i et af Danmarkshistoriens minefelter til symfonikoncerter i femstjernet koncertsal og store udendørs koncerter.

Hele herligheden er placeret i en enestående natur med 250 km havudsigt.

 

Adresse
Rådhustorvet 10
6400 Sønderborg