Medlem

Sønderborg Vækstråd

Sønderborg Vækstråd bidrager til at skabe vækst og arbejdspladser blandt små og mellemstore virksomheder. Vi er bindeleddet mellem de lokale virksomheder og det danske erhvervsfremmesystem, og vi hjælper virksomhederne med at skabe overblik, så de kan navigere i et felt med mange aktører, tilbud og muligheder.

Vi har et særligt fokus på Sønderborgs styrkepositioner og små virksomheder, da det er her, det største vækstpotentiale findes. Sønderborg er Syddanmarks grønne vækstcentrum med nogle af Danmarks største internationale industri- og cleantech-virksomheder, en underskov af driftige iværksættervirksomheder og et ambitiøst mål om at være CO2-neutral i 2029.

Her er masser af virkelyst og vilje til vækst. Af og til skal virkelysten og væksten hjælpes lidt på vej. Det er her, Sønderborg Vækstråd kommer ind i billedet. Vi er den primære indgangsportal for iværksætteri og start af egen virksomhed i Sønderborg Kommune. Vi er stedet, hvor iværksættere tilbydes vejledning og ekspertise – uanset hvor i processen, de er og hvilken forretningsmæssig udfordring, de har.

Vi arbejder hver dag for at skabe de bedste og mest udviklende forhold for Sønderborgområdets iværksættere og selvstændige.

 

Adresse
Ellegårdvej 36
6400 Sønderborg