Medlem

Upteko ApS

Upteko ApS’ vision er at forbedre on og offshore-industrien radikalt gennem brugen af innovativ droneteknologi.

Upteko-dronesystemet er designet til at fungere som selvstændig droneenhed der enten kan medtages i transport kuffert eller installeres som komplet system med ladestation på on og offshore-aktiver og derfra udføre fuldt automatiske operationer.

Systemet kan betjenes on site men også fra en hvilken som helst lokation med computer og internet. Via en tablet eller computer kan dronen hjælpe mandskab med en hurtig, sikker og effektiv løsning af operationer i komplekse miljøer.

Upteko har udviklet et ”Unmanned Aerial System” (UAS), som effektivt kan løse kritiske udfordringer under udfordrene forhold og i svært tilgængelige miljøer med predefinerede software løsninger som kaldes applikationer.

Med Upteko-systemet installeret – kan man nemt ved et tryk på en knap aktivere dronen til at udføre en hvilken som helst remote sensing operation.

Multifunktionelt dronesystem
Det multifunktionelle dronesystem består af tre hovedkomponenter: en computer eller tablet integrer bar kontrolsoftware, en ladestation samt selve dronen med udskiftelige sensorpakker (Payload) til forskellige typer af operationer.

Målet med disse er at samarbejde med andre virksomheder hvor disse integrerer deres payload med vores drone. Vi arbejder hovedsageligt med remote sensing og eksempelvis interesseret i at samarbejde med andrevirksomheder og sensor specialister om at lave målinger foretaget med droner.


 

Adresse
Ørstedsvej 10
8660 Skanderborg