ENVOTHERM

Region: SyddanmarkType: Virksomhed

Envotherm fremstiller renseanlæg til industrielt spildevand med fokus på kost-effektivitet, bæredygtighed og cirkularitet.

  • Ledende i branchen
    Med den unikke, patenterede teknologi udviklet af Envotherm, kan procesvand fraktioneres i to dele: 5% koncentreret affald og 95% destillat (rent vand), som kan genbruges i produktionen. Med digital overvågning 24/7 og med mere end 70% af service udført online, tilbydes vores kunder den nyeste og mest kompetente teknologi, samt den højeste grad af pålidelighed i branchen.

  • Bæredygtighed
    Ved at separere spildevand/procesvand i to fraktionere kan vores genbruge end stor del af deres procesvand, samtidig med at de minimerer deres udledning af spildevand, der ellers skulle køres til destruktion. Vores kunder kan derfor minimere deres omkostninger samtidig med at beskytter miljøet.

  • Økonomisk
    Med målet om at teknologien skal være tilgængelig for alle, har Envotherm introduceret en lejeløsning – Det betyder at vores kunder kan opnå besparelser på håndtering af deres spildevand allerede fra dag 1 – uden at skulle lave store investeringer i maskineri.