PureteQ A/S

Region: SyddanmarkType: Virksomhed

PureteQ leverer højteknologiske maritime scrubbere som både Open Loop Hybrid Ready og Hybrid systemer. Den patenterede Maritime Scrubber reducerer svovl- og andre røggasemissioner fra skibsfarten. Vi har hovedsæde i Svendborg og datterselskaber i Tyskland og Japan.

Med en opstart som udviklingsvirksomhed har PureteQ altid haft et drive inden for teknologisk udvikling, hvilket har rodfæstet sig i tanker, handling og kultur. Kontinuerlig innovation er primært inden for design og installation for at sænke OPEX på anlæggene og simplificere installation. Initiativer er altid forankret i feedback fra kunder, intern brainstorming og samarbejder.

Vores software har som et af de første i branchen muliggjort remote access af vores anlæg, hvilket har udløst stor kundetilfredshed og muliggjort et højt niveau af servicering af disse, når fysisk tilstedeværelse ikke er muligt.

Vi stræber fortsat mod at være frontløber inden for innovativ udvikling og er derfor involveret i et lovende CO2 projekt: Carbon Capture and reutilization og Power to X i samme proces.