Bæredygtighed handler også om konkurrencedygtighed

Arbejder din virksomhed med grønne løsninger, men overser at handle bæredygtigt, når du holder møder og events? En event er også en brand platform for din virksomhed og et vigtigt, eksternt signal overfor morgendagens kunder. På den nye internationale konference ‘Responsible Business Events’ i København får du viden om at skabe sammenhæng mellem det din virksomhed siger, og det den gør. På konferencen lærer du at tænke og handle strategisk, være ressourceeffektive – også økonomisk – og skabe reel værdi ved at understøtte virksomhedens profil.

Igennem cases, praktiske eksempler og øvelser lærer du, hvordan du bliver mere innovativ og samtidig ressourceeffektiv, når du planlægger og afvikler events med afsæt i en bæredygtig dagsorden samt hvordan det styrker dit team og dit samarbejde med kollegaer, partnere og leverandører. Konferencen er målrettet møde- og eventplanlæggere og andre, der er interesserede i at skabe sammenhæng i virksomheden.

CLEAN er repræsenteret gennem Innovationsnetværket Smart Energy, hvor Guy Bigwood, Group Sustainability Director, MCI Sustainability Group og Trine Plambech, Principal Green Urban Designer & Team Leader fra Alexandra Institutet holder oplæg om bobleprojektet Grøn Omstilling i Hotelbranchen. Projektets mål er at inddrage og informere gæsterne i og om de konkrete grønne tiltag, således at de grønne tiltag inspirerer og ændrer gæsternes ressourceforbrugende adfærd og understøtter hotellernes mål om bæredygtighed. På hotellerne Green Solution House og Guldsmeden handler og tænker de bæredygtigt på gennemført vis. Hotellernes mission er at inddrage og informere gæsterne i de grønne tiltag, så gæsternes adfærd justeres i mindre ressourceforbrugende retning og understøtter hotellernes mål i endnu højere grad. Bæredygtighed er tænkt ind i alle processer, der involverer gæsterne, f.eks. bliver gårsdagens brød ikke smidt ud, men placeres i stedet ved brødristeren og skiltes med at være perfekt som toast. Konferencen giver eksempler på, hvordan de grønne løsninger ikke kun er energiteknologiske, men også adfærdsrettede, og hvad det har betydet for hotellernes positionering på markedet.

Hvis din virksomhed er en del af Innovationsnetværket Smart Energy, får du 20% rabat på billetten.

Konferencen afholdes som søsterkonference til Sustainable Brands-konferencen på Radisson Blu Scandinavia Hotel i København, den 30. oktober. Skriv INNO, når du tilmelder dig her, så får du 20% rabat: http://www.csr-link.dk/meetings/

Læs mere om Inno-se projektet Grøn Omstilling i Hotelbranchen 
http://inno-se.dk/projects/gron-omstilling-i-hotelbranchen/