Ansøg nu – og bliv en af vores elitekandidater i Scale-Up Denmark

Har din virksomhed potentialet til at forny brancherne for hhv. energieffektivisering eller offshore – og er I klar til at skabe vækst til Danmark?

Vi leder efter kandidater til vores elite accelerator program for potentielle højvækst virksomheder i Danmark; Scale-Up Denmark – powered by Next Step Challenge.

Programmet er et landsdækkende tiltag og består af et 5 måneders intensivt boost til optimering og udvikling af virksomheder, tiltrækning af investorer og afprøvning af nye markeder. Alt sammen for at skabe vækst – både for din virksomhed og for Danmark.

Til de særligt udvalgte virksomheder, tilbyder vi et 5 måneders træningsforløb med en værdi af kr. 250.000,- men vigtigst af alt er selve det netværk, som vi kan introducere virksomhederne til. Vi arbejder tæt sammen med toppen af dansk erhvervsliv – både som eksperter men også som tiltrækning af de rette investorer.

Har din virksomhed en stærk forretningsidé og vil I vækste?
Når din forretning opstarter eller ekspandere er det rette branche-netværk en stærk forudsætning for at åbne døre til både kunder og kapital. Men når der er travlt med driften, kan det være svært at se virksomheden fra helikopter-perspektiv og gennem investor-brillerne.

Gennem et 5 måneders forløb hos Next Step Challenge vil du få gennemgået din virksomhed med mentorer og eksperter fra nogle af landets største virksomheder. Vi sætter dig i kontakt med et stærkt netværk af branche-relaterede interessenter og investorer i både indland og udland. Få struktureret dine handlingsplaner, vækstplaner, marketingplaner mv. så du får frigivet tiden til at koncentrere dig om din kerneforretning, mens netværket arbejder for dig.

Deltager-virksomhederne fra de tidligere 4 år er ikke i tvivl; en 360 graders gennemgang af virksomheden giver et boost for både bundlinje, markedsandele og fremtidsudsigter.

Ansøgningsfristen er den 1. november 2017, så gør klar til en rejse med et stort potentiale!

Læs mere om programmerne lige her: http://nextstepchallenge.com/programs/