Elitekandidater til Next Step Challenge søges!

Søger din virksomhed ny viden omkring, hvordan I vækster eller indtager nye markeder – og har I potentiale til at forny energi industrien med enten jeres geniale ide, en hemmelig ingrediens eller en overlegen teknologi?

Lige nu er tilmeldingen for 2018-programmet åbnet op, og vi søger derfor efter kandidater til vores elite accelerator program for potentielle højvækst virksomheder i Danmark; Scale-Up Denmark – Center for energieffektive teknologier – powered by Next Step Challenge.  
Programmet er et landsdækkende tiltag og består af boost til optimering, samt udvikling af virksomheder, tiltrækning af investorer og afprøvning af nye markeder. Alt sammen for at skabe vækst – både for din virksomhed og for Danmark.

Ansøgningsfristen er den 5. november 2018 – Så ansøg nu!

Rammer for accelerator forløbet
Udvælgelsesprocessen sker således, at vi screener de virksomheder, som der måtte henvende sig til programmet. Herefter bliver de særligt udvalgte virksomheder tilbudt et fem måneders træningsforløb til en værdi af mere end 250.000,- og sparring fra nogle af de mest højtstående virksomheder inden for branchen, hvor blandt andet Grundfoss, Danfos og Kamstrup indgår. Du kan se nærmere på vores partnere i Scale-Up Denmark – Center for energieffektive teknologier – powerede by Next Step Challenge her.

Gennem programmets forløb ønsker vi at sætte din virksomhed i kontakt med et stærkt netværk af branche-relaterede interessenter og investorer i både indland og udland. Derudover strukturerer vi jeres handlingsplaner, vækstplaner, marketingplaner mv., så du og din virksomhed får frigivet tiden til at koncentrere jer om jeres kerneforretning, mens netværket arbejder for jer. Alt dette er med udgangspunkt i at give indsigt og træning i fokusområder, der skal kunne håndteres for at opnå succes og skalerbarhed.

Læs mere om programmet og de tidligere deltageres profiler.

Offshore og oplevelseserhverv er også i spil
Scale-Up Denmark – Center for energieffektive teknologier hører under programmet Next Step Challenge, som ikke kun søger virksomheder inden for energieffektiv teknologi – men også smv’er, der har potentiale til at revolutionere brancherne inden for henholdsvis offshore og oplevelseserhverv. Hvis disse brancher lyder som noget for dig og dine virksomhed – kan du læse nærmere om programmerne for Next Step Challenge. 

Accelerator forløbet og programmet for hhv. offshore og oplevelseserhverv foregår på samme måde som ovenstående, hvor de deltagende smv’er både får tilknyttet en forretningsudvikler og træningssessioner, der vil tage udgangspunkt i indsigt og sparring. Dette vil udgøre mere end 180 timers relevant rådgivning for de deltagende virksomheder. 

Få et overblik over de tidligere deltagere og deres udbytte af Next Step Challenge.