Fokuseret indsats på mødebooking giver masser af virksomhedsbesøg

De seneste måneder har en fokuseret indsats på mødebooking med små- og mellemstore virksomheder i Region Syddanmark betydet at CLEAN Green Plans konsulenter har besøgt 45 virksomheder i Esbjerg og omegn med henblik på at finde energibesparelser og få lavet en helt konkret forretningsplan, som viser hvordan besparelserne opnås ved investering i ny teknologi eller omlægninger af arbejdsgange eller lignende.

CLEAN Green Plan har i samarbejde med Focus Telemarketing udarbejdet et koncept for mødebooking med små- og mellemstore virksomheder i Region Syddanmark. Virksomheder med et estimeret højt energi- og ressourceforbrug i Region Syddanmark vil over de næste to år blive kontaktet af projektet med henblik på et møde CLEANs konsulenter, som vil fortælle om tilskudsmulighederne i projektet.

Projektet har inddelt Region Syddanmark i små klynger og cirka hver måned vil nye geografiske områder blive kontaktet. Sammen med en målrettet kommunikationskampagne vil projektet dermed sikrer sig at alle syddanske små- og mellemstore virksomheder hører om CLEAN Green Plan.

Såfremt virksomheden kan se en idé i at arbejde videre med at realisere mulighederne kan CLEAN herefter bidrage med et tilskud på 50% af virksomhedens udgift til at hyre en ekstern rådgiver til at lave en helt konkret plan for, hvad der skal ske.

Alle syddanske SMV’er kan i de kommende år få gennemgået hele virksomheden med henblik på, at finde energibesparelser og kan få lavet en helt konkret forretningsplan, som viser hvordan besparelserne opnås ved investering i ny teknologi eller omlægninger af arbejdsgange eller lignende.

Bliv rådgiver på CLEAN Green Plan

En vigtig forudsætning for at nedbringe energi- og ressourceforbruget er den rådgivning der er tilgængelig for virksomhederne. CLEAN står derfor for at opbygge et rådgiverkatalog over alle relevante leverandører af rådgivning til små og mellemstore virksomheder, der rådgiver omkring energi og ressourceforbrug.

”Som virksomhed kan det være svært at træffe en beslutning om at hente en rådgiver ind, hvis man ikke ved hvem og hvad de forskellige kan tilbyde. Det er den udfordring vi forsøger at løse med CLEANs Rådgiverkatalog” ”, siger projektleder i CLEAN, Mads Lauritsen.

Du kan allerede nu oprette dig som rådgiver eller se rådgiverkataloget på cleangreenplan.dk