Fra Matchmaking til Money making

En ordre på 2000 enheder var Aguardios direkte resultat af at have deltaget i et af vores Meet-the-buyer-forløb i foråret 2019.

Vi fik direkte adgang til beslutningstagerne gennem CLEANs Meet-the-buyer-forløb, og det har betydet, at vi nu har fået en ordre hos Anglian Water” Thomas Munch-Laursen, Direktør i Aguardio

Et match med en køber

Aguardio, som bl.a. udvikler løsninger der nudger folk til at bruge mindre vand, deltog i foråret 2019 i et af CLEANs Meet-buyer-forløb. I et Meet-the-buyer-forløb præsenterer en udfordringsejer, oftest en stor organisation, sin udfordring, hvorefter innovative små og mellemstore virksomheder bliver screenet og matchet med ”køberen” og får mulighed for at pitche deres løsning på et eksklusivt 1:1 møde. Et Meet the Buyer-forløb giver således køberen adgang til underleverandører med nye innovative teknologier, ofte fra flere lande, og samtidig får små og mellemstore virksomheder direkte adgang til beslutningstagerne hos køberen, som står klar til at indgå en kommerciel aftale, såfremt der er et match med behovet.

Kvalificerede løsninger og en køber med et behov

I dette Meet-the-buyer-forløb ledte forsyningsselskabet Anglian Water efter løsninger som kunne hjælpe med at spare på vandet i en region i Storbritannien, hvor vandressourcerne er under pres. Anglian Water henvendte sig til  SCALE-UP projektet og blev udvalgt som udfordringsejer. Herefter screenede CLEAN og de øvrige partnerei projektet for relevante virksomheder i hele nordsøregionen. I screeningen blev flere nordiske virksomheder med relevante løsninger udvalgt og matchet med Anglian Water. Aguardio var en af de udvalgte, og høstede frugten af deres investering af tid i forløbet dette efterår.

Jeg vil anbefale andre danske virksomheder at deltage i Meet-the-buyer-forløb. Det kræver, at man også er villig til at pleje relationen efterfølgende, men vi har bevis på, at den tidsinvestering er godt givet ud” Thomas Munch-Laursen, Direktør i Aguardio.

Jer med løsningerne

Har du også innovative løsninger inden for miljøområdet, så hold øje med vores kommende Meet-the-buyer- og andre matchmaking-forløb her på hjemmesiden, i vores nyhedsmail og på LinkedIn. Er du medlem af CLEAN, så er du automatisk også en del af den database, vi screener.

Jer med behovet

Kommer du fra en stor organisation som leder efter innovative løsninger inden for miljøområdet, så kontakt Maria Skotte på mas@cleancluster.dk

Så kan vi sammen undersøge om deltagelse i et Meet the Buyer-forløb kunne være en spændende mulighed for jer. Vi hjælper jer med at definere og beskrive udfordringen, og vi faciliterer processen omkring screening og tilrettelæggelse af møder. Så for jer kræver det blot engagement, et konkret behov som I vil investere i løsninger til og at I afsætter de nødvendige interne ressourcer til forløbet.