GT Programmet giver grønne iværksættere et skub

Har din virksomhed et under tre år gammelt CVR-nr. eller går du med en iværksætteridé i maven? 

CLEAN er partner i GT Programmet, hvor grønne iværksættere tilbydes et målrettet og dynamisk forløb med henblik på at forbedre deltagernes iværksætterkompetencer og reelle muligheder for at opnå succes.

Programmet er en vekselvirkning mellem relevante workshops indenfor bl.a. idé- og produktudvikling, forretningsudvikling, økonomi, finansiering, salg – skalering og internationalisering kombineret med løbende rådgivning og personlig og faglig sparring til dig som iværksætter. 

Vi screener mulige deltagere til GT Programmet ca. hver 3. måned, og vi er netop i gang med at finde deltagere til hold 3. Så kunne du tænke dig at give din virksomhed et skub, så kan du stadig nå det.

Kontakt projektleder Anders Sloth Nielsen, asn@cleancluster.dk, tlf.: 81753977.

Læs mere om GT Programmet 

 

Praktisk:

Forløbet tager ca. seks måneder, og koster 1.600,- kr. Til gengæld kan du som deltager få udbetalt op til 13.800,- kr. fra projektet, hvis du registrerer de timer, du bruger på workshops og sparring. 

Bag GT Programmet står udover CLEAN partnerne Green Tech Center, Teknologisk Institut, VIA University College, CLEAN og Vejle Kommune og desuden deltager et stærkt team af eksperter, som supplerer hinanden med relevant teoretisk viden indenfor iværksætteri og forretningsudvikling og med mange års erfaring i at opbygge, udvikle og skalere virksomheder både i Danmark og internationalt indenfor mange brancheområder.