European Utility Week 2019 i Paris – Skal I med?

European Utility Week er det største mødested for energiaktører i 2019. Det er stedet, hvor du kan se de nyeste og mest banebrydende teknologier inden for energi- og forsyningssektoren.

For at styrke relationerne på tværs af de nordiske lande er CLEAN, Inno-SE-Innovationsnetværket Smart Energy, Nordic Edge (NO) og InnoEnergy (S) gået sammen om en fælles nordisk pavillon på årets European Utility Week i Paris.

Den nordiske pavillon er støttet af Nordic Energy Research.

Få mest ud af din deltagelse:

Vi ønsker at give de danske virksomheder og organisationer de bedste muligheder for at få nye kontakter, netværke og blive inspireret. Det gør vi igennem en lang række netværksaktiviteter både på og uden for messen. Se programmet for den nordiske pavillon HER

Ser du din virksomhed som udstiller eller som netværksdeltager på den nordiske Pavillon på European Utility Week så har vi stadig ledige pladser. Læs mere om den nordiske pavillon HER

Kan jeres projekt præsenteres på den nordiske Hubsession på European Utility Week 2019?

CLEAN arrangerer, i samarbejde med de andre nordiske partnere, den nordiske Hubsession som er en del af den nordiske pavillon på European Utility Week.

Vi søger derfor danske virksomheder, forsyninger eller universiteter, der har indgået et større energi-/ infrastrukturprojekt. I projektet skal der indgå flere partnere.

Formålet med den nordiske Hubsession er, at projektejere får mulighed for at fortælle om projektets resultater, og om hvordan det er, at samarbejde med forskellige aktører omkring innovation. Det er en god mulighed for, ud over at formidle resultater at synliggøre jeres projekt i et internationalt set-up. 

Se programmet for Hubsession HER

Kunne det være relevant for jer, så udfyld ansøgningsskemaet eller kontakt Rene Kjær Jensen rkj@cleancluster.dk.