Living Lab Event – Syd Energi (DK)

Syd Energi (SE) er et af Danmarks største moderne energi- og teleselskaber med sektorspecifikke brands som Stofa, Boxer TV, SE Next Step og Blue Labs. Virksomheden leverer el, energieffektivitet, bredbånd og kabel-tv til omkring 1 million kunder. Udover at levere ovenstående tjenester arbejder SE også med forretningsudvikling, disruptive business og innovation i samarbejde med skalerbare SMV’er. Virksomheden har mere end 1500 medarbejdere med hovedkontor i Esbjerg og kontorer over hele landet. Læs mere om SE på: www.se.dk

Udfordringer
Til Living Lab Eventet søger SE innovative virksomheder til at identificere nye partnerskaber, ideer eller teknologier. Vi søger virksomheder, der kan hjælpe SE med at nå deres strategiske mål for at skabe mere bæredygtigt energi og bedre digital kommunikation. Vi søger derfor SMV’er med løsninger og kompetencer inden for følgende områder:

 • Sensor Teknologi
  Vi søger løsninger inden for sensor teknologi. Vores fokus er forbrugersensorer til for eksempel husholdningen, der er i stand til at optimere funktionaliteten af ​​elnettet og forbruget. Mere specifikt søger vi efter et system, som er enkelt og selvlærende. Vi ønsker intelligens på tværs af enheder, hardware designet til stuen og opmærksomhed på kundens oplevelse.

  Se Lisbeth Valthers præsentation af ovenstående challenge HER. 

 • More Green Behaviour
  Vi søger virksomheder, der kan hjælpe med at nudge forbrugerne og skabe nye grønnere forretningsmodeller på forbrugerområdet. Vi ønsker at styrke forbrugerne og finde en måde at gøre grøn adfærd til et naturligt element i forbrugerens daglige liv. Desuden er vi interesserede i SMV’er, som kan understøtte grøn adfærd gennem gamification.

  Se Lisbeth Valthers præsentation af ovenstående challenge HER.

 • Smart Home
  Vi søger løsninger med fokus på energi, der kan optimere aktiviteter i hjemmet med et bæredygtigt formål. Vi er allerede i besiddelse af store mængder forbrugsdata, derfor søger vi mere segmenteret information, som for eksempel forbrugsdata fra husholdningens enheder, husets indeklima og klimaskærm. Vi ønsker også at have fokus på bygningers strukturelle kapacitet, herunder spidseffekt, kapacitetsudnyttelse og effektivitet, samt overvågning af systemer og varslingsfunktioner.

  Se Lisbeth Valthers præsentation af ovenstående challenge HER.

OBS! Alle de udvalgte deltagere ved Living Lab Eventet d. 7 november i Esbjerg får mulighed for et meet-the-buyer-meeting, som foregår ved et 1:1 møde.

For at deltage til Living Lab Event, bedes du venligst udfylde ansøgningsskemaet.

Ansøgningsfrist d. 24 oktober 2018. 

Find vores officielle invitation og program HER.