Match-making som middel til Danfoss’ innovative fremgang

En af de ting, vi er gode til i CLEAN, er at give store virksomheder eller offentlige organisationer adgang til innovative cleantech-løsninger. For nylig matchede vi Fitness World med virksomheder som har løsninger til at reducere fitnesskædens totale energiforbrug, og tidligere har Danfoss været med i et Meet-the-Buyer-forløb, hvor screenede virksomheder præsenterede løsninger på Danfoss’ konkrete cleantech-behov. 

”CLEAN faciliterede kontakten til en række internationale SMV’er, som vi ellers ikke ville have haft kontakt til. Derfor har Meet the Buyer-arrangementet bidraget til vores fortsatte udvikling, som værende førende indenfor vores felt.” Njal Pettit Head of Technology Management and Innovation, Danfoss

I CLEAN laver vi løbende match-making arrangementer, hvor vi forbinder store udfordringsejere med små- og mellemstore virksomheders cleantech-løsninger. Da Danfoss sidste år efterspurgte nye serviceløsninger inden for sensorer, måling og optimering af bygninger og teknologiske løsninger ift. optimering af dataanalyse, kom de med i et match-making-forløb i Interreg-projekt SCALE-UP North Sea Region.

Her assisterede CLEAN Danfoss med at specificere deres konkrete udfordringer og leverede, efter et grundigt screeningforløb, en liste med 70 relevante små- og mellemstore virksomheder fra Nordsøregionen, som alle specialiserer sig inden for nicheløsninger, der matchede Danfoss’ udfordringer. Denne liste blev til 5 udvalgte virksomheder, som blev inviteret til match-making.

På TechBBQ 2018 – Danmarks største startup-scene, mødte Danfoss de udvalgte virksomheder med cleantechløsninger, som passede til netop deres udfordringer. CLEANs store netværk inden for cleantech og samarbejdet med andre klynger, med ligeledes store netværk, har derfor resulteret i en unik mulighed for Danfoss for at finde specialiserede små- og mellemstore virksomheder i Nordsøregionen.

Danfoss er fortsat i dialog med tre af de fem udvalgte virksomheder.

Læs mere, hvis du er nysgerrig på SCALE-UP North Sea Region – og er du en stor virksomhed eller organisation med et konkret cleantech-behov, så kontakt Maria Skotte.