Sensorer kan spare både tid, penge og miljøet for unødigt ressourcespild

IoT Sensors ApS har skabt et innovativt fuldautomatiseret sensor- og monitoreringssystem. Ved at montere sensorer i affaldscontainere, i brønde, ved vandløb eller sågar under vandoverflader, kan brugerne overvåge mange forskellige affalds- og klimarelaterede situationer.

Det hele startede med udvikling af WASTECONTROL sensorerne, der nu er et markedsledende, fuldautomatisk sensorbaseret system. Sensorerne bestiller automatisk tømning, når containere, papirkurve m.v. er fyldte, og før de bliver overfyldte, og derved optimeres afhentningen både økonomisk og logistisk. I gennemsnit spares hele 45-50 % af omkostningerne forbundet med tømning.

”Med vores løsning kan virksomheder og kommuner trygt tænke i behovsbaseret tømning af containere, frem for at benytte faste tømningsdage” siger Lars Kruse Ravnsbeck, Partner og CEO i IoT Sensors.

Da IoT Sensors ApS i 2018 startede videreudviklingen af systemerne, blev teknologien bag WASTECONTROL sensorerne brugt. IoT Sensors udvikler og producerer nu fuldautomatiske sensor-systemer til opgaver indenfor klimatilpasning og fjernvarmeovervågning, som tidligere var svært tilgængelige for deres brugere. Alle databaser og de fysiske sensorer er dansk produceret i genbrugte og miljøvenlige materialer, for hos IoTSensors er miljøet en gennemgående faktor og ledetråd.

Vil inspirere andre virksomheder til at undgå ressourcespild
IoT Sensors mål er at inspirere relevante virksomheder til at optimere deres måde at monitorere, fuldautomatisere og effektivisere manuelle eller hidtil besværliggjorte processer. Det gøres ikke blot for at sikre nye, smarte løsninger, men for at vi alle, i sidste ende, undgår spild af ressourcer, hvad enten disse er af tidsmæssig, økonomisk eller miljømæssig karakter. Igennem innovative teknologiske løsninger, gør de hverdagen både smartere og grønnere.

Kort sagt, IoT Sensors leverer ikke blot sensor-systemer, men en service der hjælper deres kunder med at monitorere kritiske og/eller praktiske opgaver, optimere logistisk, reducere ressourcespild og effektivt skabe grønnere løsninger.

https://iotsensors.dk/da/