Skarpe hjerner til dit problem

Skarpe hjerner til dit problem

Virksomheder har nu mulighed for at byde ind med problemstillinger til dette års ESGI, som finder sted i uge 34 på Gråsten Landbrugsskole.

ESGI, som står for European Study Groups with Industry, afholdes en gang om året skiftevis med SDU og DTU som vært. I år er SDU vært for ESGI på Gråsten Landbrugsskole fra den 19. – 23. august.

ESGI er en workshop, hvor ingeniører og ph.d.-studerende med baggrund inden for anvendt matematik mødes i en uge og arbejder med konkrete problemstillinger fra industrien.

Virksomhederne får dermed stillet et panel af forskere, der arbejder med anvendt matematik, til rådighed i en uge.

Workshoppen kan give eksplicitte løsninger og udvikling af nye modeller til komplicerede problemstillinger. Derudover får virksomhederne skabt kontakt til forskere, hvilket kan danne grundlag for yderligere samarbejde mellem universiteter og virksomheder.

Hvis din virksomhed har en problemstilling, som kan formuleres matematisk, og som I ikke selv har mulighed for at kaste jer over, så er ESGI måske noget for jer.

Kontakt Christian T. Veje fra Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet, SDU, hvis du vil høre om din problemstilling kan formuleres matematisk, eller bare vide mere om ESGI: veje@mmmi.sdu.dk.

Du kan også læse mere om ESGI på hjemmesiden her.