CLEAN årsmøde 2018 – temaspor tager form

Tag plads på første parket og få et blik ind i fremtiden. På CLEANs årsmøde 2018 samles medlemmer og samarbejdspartnere om innovationskraften i cleantech virksomheder. Vi præsenterer de nyeste eksempler på teknologiudvikling, produktinnovation og internationalisering løftet af SMV’er og store virksomheder i samarbejde med videninstitutioner og offentlige aktører.

CLEAN årsmøde 2018 er din mulighed for at møde andre medlemmer og samarbejdspartnere inden for cleantech.

Det er også din chance for at få indblik i de nyeste eksempler på teknologiudvikling, produktinnovation og internationalisering løftet af SMV’ere og store virksomheder i samarbejde med videninstitutioner og offentlige aktører.

Tag plads ved årsmødet og få:

  • mulighed for at booste din forretning med samarbejdspartnere
  • læring og viden fra workshops
  • fagligt indhold med netværk og socialt samvær
  • årsrapport og indsigt i nyeste viden om innovationskraften i cleantech virksomheder

Vi afholder fire temaspor, og vi kan allerede nu løfte sløret for noget af indholdet. Det vil snart være muligt at se hele programmet på clean2018.dk samt at tilmelde sig det enkelte temaspor. 

The International Hour – Bliv klogere på mulighederne i internationale markeder

Leder du efter samarbejdspartnere, matchmaking muligheder, direkte adgang til beslutningstagere i byer rundt om i verden eller konkrete leads, så kom og bliv klogere på hvordan CLEAN kan understøtte din internationalisering. Som en del af ”the International Hour” vil vi gå i dybden med konkrete aktiviteter, som du kan tage del i. Derudover vil du have mulighed for at sætte dit præg på CLEANs internationale dagsorden fremadrettet, ved at gøre os klogere på hvilke specifikke markeder som har din interesse.

Smart City paneldebat: Forretningen i Smart Cities
Hvad er forretningen i Smart City? Hvad er de største udfordringer i implementering af smarte teknologier i byen? Og hvad er skaleringspotentialet for danske teknologier? Med andre ord – hvad holder os tilbage i den danske smart city udvikling? Det er spørgsmål som disse, vi stiller skarpt på i en spændende debat om, hvad det er der skal til for at skabe den rigtigt gode business case for mere og bedre smart city udvikling i Danmark.

Digitalisering og energieffektivitet – hype or hope? 

Temasporet handler om energieffektivitet og vi sætter fokus på en af tiden største trends, digitalisering. Er det endnu et nyt buzzword vi skal forholde os til, eller er det kommet for at blive? Vi kigger på systemperspektiverne for digitalisering af integrerede, energieffektive energisystemer og zoomer helt ind på hvordan digitalisering af cementstøbning realiserer energibesparelser og hurtigere produktion og time-to-market.

  • Introduktion til temaspor v/ CLEAN
  • Datadreven optimering af energisystemer v/ Henrik Madsen, professor, DTU Compute
  • IoT sensorer sparer energi hos cementstøberier v/ Thomas Juhl, forretningsudvikler, Sensohive

 

Vækst gennem Cirkulær økonomi – byggeriet som case