Toolbox 2.0 lanceres!

Ved Northern Connections fjerde Living Lab Event, der blev afholdt i Hamborg, blev Toolbox 2.0 lanceret. Toolboxen er en håndbog for matchmakere, der består af metoder og værktøjer til succesfuld brobygning i klynger og netværk. Formålet med denne Toolbox er at inspirere og lære af hinanden gennem vidensdeling. 

Toolboxen er et best practice katalog på tværs af de implicerede klynger i Northern Connections projektet, og den beror sig på konkrete erfaringer fra projektet. En samling praktiske værktøjer, der skal anvendes til at skabe vellykkede arrangementer med det formål at udløse potentialet for tværregionale og nationale samarbejder. Kataloget er rettet mod erfarne matchmakere, såvel som nogen, der planlægger deres første matchmaking-event og indleder et innovativt samarbejde mellem små og mellemstore virksomheder og den offentlige sektor, som vi igennem Northern Connections Living Lab koncept har gjort. 

De udviklede værktøjer er videreudviklet med inputs fra hele partnerskabet, og er testet gennem projektets Living Lab Events, hvor innovatorer og challenge owners mødes i håb om at etablere nye partnerskaber.

Kataloget er udviklet med inspiration og i samarbejde med Cluster Excellence Denmark. Hvis du er interesseret i at lære mere om metoderne er du velkommen til at kontakte Northern Connections partnerskab – eller Leon Aahave Uhd, partner i Northern Connections.