Endnu en Innobooster ansøgning i hus!

Tværkommunikation som omdrejningspunkt!

Med fokus på videreudviklingen af en avanceret data-integrationsplatform tog virksomheden MM Technolgy kontakt til projektet CLEAN 3.0 i starten af 2018 for at få vejledning, kompetent sparring og feedback på deres Innobooster ansøgning. MM Technology havde allerede på det tidspunkt haft den første kontakt med CLEAN på HI-messen i 2017.

MM Technology startede op i 2016 og er i dag en virksomhed i rivende udvikling. Virksomheden har udviklet Smart Interconnect Access platform (SIA), som er en universal platform, der skal opsamle industriel data og oversætte og facilitere kommunikationen mellem systemer og enheder.

Med andre ord kan SIA kaldes et oversættelsesmodul/platform, hvis formål er at forbinde flere systemer og derved skabe tværkommunikation mellem protokoller, enheder og systemer. SIA er udviklet til at kunne løse et bredt spektrum af problemstillinger på en simpel og intuitiv måde.

I juli 2018 modtog MM Technology tilsagn på deres Innobooster ansøgning, hvilket nu gør, at virksomheden kan arbejde videre med at få udfærdiget en markedsklar version af produktet. MM Technology har været yderst tilfreds med den faglige sparring og vejledning de har modtaget omkring deres Innobooster ansøgning.  

Produktet består pt. af en prototype forbundet til en minicomputer. Innoboosteren skal bruges til at få produktet valideret og samtidig udvikle hardware til industrisegmentet (industri producenter indenfor automatisk styring). Yderligere vil MM Technology arbejde på udvidelsen af produktet, så det bl.a. kan understøtte flere enheder.

Du kan læse mere om MM Technology HER