Vigtigt møde mellem danske bygherrer og leverandører hos Innovationsnetværk Femern Bælt

D. 18 marts 2018 afholdt Innovationsnetværk Femern Bælt, som CLEAN er partner i, konference omkring fremtidens innovative bygge- og anlægsbranche.

I løbet af dagen blev det præsenteret en række spænende og inspirerende oplæg, fra bland andet Lene Stevnhoved fra Region Sjælland, og Kim Smedegaard Andersen fra Fermern A/S, som satte fokus på bygherrernes ønsker om mere dynamiske processer hvor øget dialog med leverandørerne skal skabe billigere, fejlfri og mere innovative byggerier og anlæg i fremtiden. Om eftermiddagen bød forfatter og foredragsholder Claus Skytte (se foto) på et temaspor omkring hvordan nye samarbejdsformer kan sætte skub i innovation, og Jasper Steinhausen, medejer af Ouroboros, præsenterede deltagerne for fordelene ved at indarbejde cirkulær økonomi i sin virksomheds forretningsmodel.

Den succesfulde konference forventes at blive fulgt op i 2019 med et arrangement hvor vi tager temperaturen på, hvordan det går med at skabe bedre dialog mellem bygherrer og leverandører.

Se præsentationer fra dagen her