Webinar: Se Athen fremlægge byens klimaudfordringer

I slutningen af juli måned faciliterede City Solutions Platformen et webinar mellem Athen og interesserede virksomheder, innovatører og vidensinstituitioner. Formålet med webinaret var at give deltagerne en mulighed for at få uddybende fakta og forklaringer angående projektet og stille spørgsmål direkte til byens repræsentanter. Webinaret er første  led i projektet City Solutions Platform og var faciliteret af C40 i samarbejde med CLEAN og havde sammenlagt 55 deltagere fra hele verdenen.  

Næste skridt i City Solutions Platform projektet er en workshop der tager sted i Athens d. 25-26 september. Ved at deltage i workshoppen vil du få adgang til et økosystem af lokale og internationale start-ups, videns institutioner og etablerede virksomheder og får derudover muligheden for at skabe holdbare og innovative klimaløsninger med potientiale til at blive skaleret til resten af C40’s netværk.

Ønsker du at deltage i workshoppen er det en god ide at se webinaret som både kan ses på vores youtube-kanel eller du kan kligge her for at hente det.

Ønsker du at vide mere om City Solutions Platform projektet generelt kan det findes her.   

Yderligere spørgsmål eller ønsker du at registrere din virksomhed til workshoppen? Så kontakt: sca@cleancluster.dk