Ejlskov: Fjerner forurening, hvor den er

Ejlskov: Fjerner forurening, hvor den er

30. juni 2021

Ejlskov hjælper kunder med at identificere og oprense jord- og grundvandsforureninger. Som medlem af CLEAN har Ejlskov blandt andet deltaget i Meet-the-buyer og sidder med i klyngens Innovation Board, hvor de giver inputs til fremtidige innovationsprioriteter.

Ejlskov har udviklet metoder til effektivt at kunne fastslå enhver jord- eller grundvandsforurening på ejendomme. Med den patenterede løsning Trap & Treat® BioRemediation fjernes forureningen omkostningseffektivt og bæredygtigt gennem en bakteriel nedbrydning. Metoden kan fuldføres helt uden fjernelse af tekniske installationer og uden driftsforstyrrelser, hvilket er en stor værdi for deres kunder.

Ejlskov ønsker at blive førende indenfor deres område på det europæiske og kinesiske marked. Ejlskovs aktive engagement i miljøklyngen har åbnet døre for forretningsmuligheder både i Europa og i Kina.

Meet-the-buyer førte til vigtig viden og netværk på et nyt marked
Gennem et Meet-the-buyer event i Gøteborg mødte Ejlskov Stena Recycling. Her fik Ejlskov mulighed for at præsentere deres teknologier og løsninger i en direkte dialog med den potentielle kunde. Forløbet gav dem vigtig viden og netværk på det svenske marked.

”Vi fik en del kontakter og en god mængde viden om markedet. Gennem en årrække har vi arbejdet på at etablere os på det svenske marked, og Meet-the-buyer-arrangementet var en god mulighed for at møde potentielle kunder. Vi har i dag mange kunder i det svenske og ser det som et vigtigt marked”, Carsten Frederiksen, CCO i Ejlskov.

Internationale projekter var springbræt til nye muligheder i Kina

I dag er Ejlskov i gang med et større oprensningsprojekt i Taizou, Kina. Virksomheden har været glade for springbrættet ind på markedet og den hjælp CLEAN kunne tilbyde dem, med at orientere om og hjælpe med at finde finansiering til de udenlandske projekter.

”Det kinesiske marked har pt. verdens største potentiale for miljøoprensningerVed at deltage i internationale projekter i CLEAN kunne vi tage hul på markedet ved at få kendskab til og skabe netværk på det kinesiske marked”, Carsten Frederiksen, CCO i Ejlskov. 

Fremtidens innovation indenfor Jord, vand og natur
Ejlskov er med i CLEANs Innovation Board for Jord, vand og natur. I boardet diskuterer virksomheder, videninstitutioner og kommuner hvilke innovationsprioriteter og aktiviteter, der skal arbejdes med indenfor området.

”Det er en rigtig god mulighed for at være med til at udvikle de strategiske linjer i branchen”, fortæller Carsten Frederiksen, CCO i Ejlskov, om sin plads i Innovation Boardet.

www.ejlskov.dk

 

 

Bliv medlem af Danmarks miljøklynge i dag