FLOW deltagere får åbnet døre til nye muligheder

FLOW deltagere får åbnet døre til nye muligheder

1. marts 2023

Et halvt års accelerationsforløb kulminerede onsdag d. 22. februar for 12 vand-startups gennem BeyondBeta – FLOW programmet. De 12 startups er hver blevet stærkere på deres forretningsplan, kerneydelse og ikke mindst fået udvidet deres netværk. Deltagerne har været ovenud tilfredse med forløbet.

FLOW hjælper de bedste vandteknologiske startups i Danmark med på kort tid at lægge fundamentet til en skalerbar forretning og tiltrække de rigtige investorer. To startups, SmartBrønd og E-CIP Concept, har været en del af 1. cohort og har begge været særdeles tilfredse med forløbet, deres mentor og CLEANs indsats.

SmartBrønd er blevet skarpere på forretningsplanen

SmartBrønd har dygtiggjort sig indenfor digitalisering af klimatilpasningsprojekter, der kan monitorere vandbalancen i kloaksystemet. Igennem FLOW har de blandt meget andet været på en bootcamp, for at blive skarpere på deres forret-ningsplan og konkretisere deres koncept.

 

”Med bootcampen er vi blevet langt skarpere på vores forretningsplan i forhold til, hvor vi stod før. FLOW har givet os et større netværk og indsigt i den gode plan” siger Mikkel Preiss, partner i SmartBrønd.


Mikkel og SmartBrønd har styrket deres samarbejde med Frederiksberg Kommune samt fundet en kontorplads ved hjælp af FLOW.

Næste step for SmartBrønd er nu at søge midler gennem CLEANs videnbroprojekt i maj måned, og desuden eventuelt finde partnerskaber gennem Innovationsfonden.


”Når en dør åbnes, åbnede 2 døre mere”

E-CIP Concept, som også deltog i FLOW, har udviklet en patenteret metode til at spare på vandet når store fødevare procesanlæg skal rengøres, uden at gå på kompromis med kvalitet eller fødevaresikkerhed.


Gennem FLOW har de fået alt den støtte og vejledning man kan få fra både projektlederen og deres mentor. En hjælp som Finn Gregersen, kommerciel direktør for E-CIP er yderst tilfreds med:


”Der er gennem forløbet blevet lyttet til os og CLEAN har hjulpet med at finde de kontakter, der har været relevant for os”


Gennem FLOW har de fået råd og sparring til, hvordan man kan søge midler til patentudvikling, og udvidet deres netværk indenfor fødevarebranchen.


”Vi er blevet mødt proaktivt, og det har åbnet døre for os. Når en dør åbnes, åbnede 2 døre mere” siger Finn Gregersen.


E-CIP Concept vil efter deres forløb i FLOW holde kontakten til projektlederen, Henrik Nørgaard, og blive ved med at udvide deres netværk samt udvikle videre på deres produkt med viden og netværk fra FLOW og CLEAN.


FLOW projektet

FLOW fokuserer på at finde og fremme danske vandteknologiske startups, som har potentialet til at blive vækst-iværksættervirksomheder. Projektet er en del af Beyond Beta projektet. Lige nu er 2. cohort af startups i gang med deres forløb, som slutter i maj 2023.


Arbejder du selv med en vandteknologisk løsning, og er nysgerrig på at høre mere, så kontakt projektleder, Henrik Nørgaard.