BRINC Brokering Cross-Border Innovation Through Clusters

BRINC Brokering Cross-Border Innovation Through Clusters

Det COSME finansierede projekt BRINC har til formål at udbrede brugen af fælles offentlige indkøb af innovation på tværs af landegrænser.

Projektet vil facilitere konkrete indkøb af innovation og tilbyde træningssessioner til offentlige aktører, SMV’er og ‘InnoBrokers’ (organisationer, der kan facilitere proces og kontakt mellem innovative virksomheder og offentlige købere).

Projektet vil identificere offentlige innovationsbehov og facilitere markedsdialoger og indkøb af innovation for at hjælpe offentlige aktører til bedre at udnytte de innovative kompetencer hos SMV’er.

Derudover vil der i løbet af projektet oprettes to netværk til vidensdeling og kompetenceopbygning for henholdsvis offentlige aktører og InnoBrokers.

Projektets faser
I første fase af projektet identificeres behov hos de offentlige aktører, der egner sig til indkøb af innovation. SMV’er vil blive involveret i markedsdialogen, og i sidste fase have mulighed for at byde på det endelige udbud.

Bliv partner
Projektet leder aktuelt efter en partner, der kan udvikle og afholde træninger for Innobrokers i facilitering af processen omkring innovative udbud. Læs mere om muligheden.

COSME er Europas program for små og mellemstore virksomheder udstedt af Europa Kommissionen

Partnere

STØTTET AF

Varighed:

31/10/2021

31/10/2024

Samlet budget:

6.075.537,00 kr.

Kontakt

Ben

Jorgensen

Senior Projektleder

+46 725791722

BEJ@cleancluster.dk

Joan

Juul

Projektleder

+45 2480 9654

JOJ@cleancluster.dk