C40 City Solutions Platform

C40 City Solutions Platform

City Solutions Platform – Best Practise for Storbyudfordringer

Byer overalt i verden kæmper for at finde bæredygtige løsninger på udfordringer, der har vokset sig større end byerne selv. CLEAN og storbysammenslutningen C40-Cities vil igennem City Solutions Platform (CSP) projektet skabe muligheden for at adressere og udvikle løsninger til byernes udfordringer.

CSP er et samarbejde mellem CLEAN og storbysammenslutningen C40. I CSP-projektet rettes et strategisk blik mod udvalgte byers grønne udfordringer med det formål at etablere bæredygtige offentlige-private partnerskaber.

Byerne er problemejere, og de skal introduceres til løsninger så tidligt som muligt. Netop det a bygge en platform for den tidlige interaktion er en væsentlig del af formålet med CSP, som på længere sigt skal kunne fungere som katalysator for skalérbare løsninger på byers udfordringer.

Byerne Melbourne, Rio de Janeiro, Seattle, Sydney og Athen har indtil videre deltaget, med det formål at finde løsninger på deres udfordringer, hhv. indenfor håndtering af oversvømmelser, affaldshåndtering, mobilitet, vedvarende energi og klimatilpasning.

Projektet er blevet lanceret med støtte fra Realdania.

Udfordringer fra C40’s 96 byer vil således blive annonceret gennem CLEAN og C40’s platforme.

Partnere

Varighed:

15/11/2015

30/12/2019

Samlet budget:

Kontakt