BeyondBeta – FLOW

BeyondBeta – FLOW

~~PROJEKTET ER AFSLUTTET ~~

 

Siden januar 2022 har CLEAN igennem projektet BeyondBeta FLOW hjulpet 17 vandteknologiske startups med at lægge fundamentet for deres forretning.

Gennem samarbejde med Erhvervshusene, Accelerace, Water Valley Denmark og flere større aktører i vandbranchen, har startups fået vejledning til at lægge fundamentet for deres forretning med stor succes og udvikling

 

Inspiration og resultater fra FLOW

Hvis du er nysgerrig på hvad deltagerne har været igennem og opnået, kan du orientere dig her:

 

De deltagende startup var:

Just Measure Grey Water Solutions
E-CIP Concept Biomend
ClampMetrics EWA Sensors
AquaReg Watercare Guard
SmartBrønd MicroChange
SeaVis WaterWebTools
RobSub Nordphos
Green Biolab Dansk Alge Plast
Viable Vision

 

 

Selvom projektet er afsluttet, har du stadig mulighed for at deltage i nyt lignende projekt efter sommerferien. Ræk ud til projektleder Henrik Nørgaard for at høre nærmere.

 

Hvad skal du bidrage med?

Vi forventer, at du har:

  • et klart ønske og vision for vækst
  • fokus på et stort, voksende og internationalt marked
  • et CVR-nummer etableret efter juni 2020

Det er gratis at deltage i FLOW. Som virksomhed betaler du med din tid – knap 370 timer pr. startup.

 

Hvad får du ud af at deltage?

Som iværksætter får du kompetencer, sparring og konkrete metoder til at udvikle din forretning. Igennem projektet får du et et skræddersyet forløb til din virksomhed, med fokus på udvikling af din kerneforretning, hvor du helt konkret får:

  • Workshops om funding, data, relationer og strategi
  • Individuel sparring med erfarne forretningsudviklere og branchefolk
  • Mulighed for tilknytning af egen mentor
  • Netværk med andre iværksættere, små og mellemstore virksomheder samt store virksomheder, der alle har samme interesse som dig.
  • Få inspiration til at udvikle din forretning og produkt
  • Gratis adgang til online værktøjer fra ansøgningen er indsendt

 

Projektets baggrund

I Danmark er vi blandt verdens bedste til at skabe rammerne for etablering af virksomhed. Men nystiftede virksomheder vokser sig sjældent særligt store, og i Danmark halter vi bagud i forhold til lande vi ellers sammenligner os med såsom Sverige, Finland og Tyskland.

Hvis vi vil skabe flere vækstvirksomheder skal vi fokusere på de startups, som inden for to år fra stiftelsen beskæftiger mindst ti ansatte og tre år herefter har en gennemsnitlig vækst i antallet af ansatte på mindst 10 procent – de såkaldte vækstiværksættervirksomheder.

Vækstiværksættervirksomheder er både direkte og indirekte med til at skabe dynamik og arbejdspladser og vækst i dansk økonomi. Samtidig bidrager de, der forbliver i Danmark frem for at rykke til udlandet, til øget aktivitet i miljøet (i form af tiltrækning af ressourcer som kapital og talent) og øger dermed andre vækstvirksomheders incitament til at gøre det samme.

CLEAN er en del af konsortiet bag initiativet Beyond Beta REACT som søsætter en ambitiøs indsats, der fokuserer på at finde og fremme danske vandteknologiske startups, som har potentialet til at blive vækstiværksættervirksomheder.

Partnere

STØTTET AF

Varighed:

30/09/2021

29/06/2023

Samlet budget:

2.034.566,33 kr.

Kontakt

Henrik

Nørgaard

Projektleder

+45 2258 8230

HEN@cleancluster.dk