Innovationspartnerskaber

Innovationspartnerskaber

CLEANs innovationspartnerskaber tager udgangspunkt i en konkret udfordring fra industrien, forsyninger, kommuner eller regioner og vil typisk involvere 3-5 partnere fra økosystemet. Udfordringen kan løses via innovation, samarbejde og nyudvikling og evt. med kendte innovative teknologier og services eller nye standarder.

I innovationspartnerskaberne, som kan være rene virksomhedssamarbejder (B2B) samarbejder mellem en virksomhed og en videnpartner, en offentlig aktør eller en investor, er der fokus på at udvikle nye produkter, processer, organisationsformer og markedsføringsmetoder.

Et innovationspartnerskab består af min. 2 små og mellemstore danske virksomheder, hvor 1 af virksomhederne er leadpartner. Projektet får 40% i støtte fra CLEAN, og op til 1 mio. kr.

Innovationspartnerskaberne har til formål at fremme samarbejdet mellem deltagerne og motivere til sparring på tværs af organisatoriske og faglige skel, således at der dannes nye relationer, og uventede løsninger. Der vil ofte være tale om værdikædesamarbejder og dannelse af partnerskaber på tværs af brancher og aktører (offentlig/private).

Der er løbende ansøgningsfrist til puljen til innovationspartnerskaber og nye midler bliver udbudt i 2023. Hold øje med vores tilbudsside eller kontakt Michael Johansen, udviklingschef, MIJ@cleancluster.dk for mere information.

I gangsatte innovationspartnerskaber 

“Den Intelligente brønd” med Lemvig Vand og Spildevand, Klimatorium, Geopartner Inspections, Sulfilogger, Wasys, Aalborg Universitet og Danmarks Tekniske Universitet.

“Leapcraft innovation partnership” med Leapcraft, Lindab, Global Montage og Copenhagen Living Lab.

“Mobilt anlæg til rensning for pesticider på boringsniveau” med Teknologisk Institut, VIA University College, Aquarden Technologies, Kemic Vandrens, Fors, Danske Vandværker, HF Jensen, Blue Control, Aquagreen, DIN Forsyning, VCS Denmark, TREFOR Infrastruktur, Birkerød Vandforsyning, Hjørring Vandselskab og Ringkøbing – Skjern Forsyning.

 

Innovationspartnerskaber er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

STØTTET AF

Varighed:

31/12/2020

31/12/2023

Samlet budget:

Kontakt

Michael

Johansen

Udviklingschef

+45 4079 3399

MIJ@cleancluster.dk