SCALE-UP NSR

Supporting Clean-tech innovators in Accessing Large Enterprises through Unlocking Procurement (SCALE-UP)

Afsluttet

Scale-Up er et samarbejde mellem Europas cleantech klynger: Cambridge Cleantech, Clean Tech Delta, Cleantech Flanders, Cleantech Inn Sverige og CLEAN. Disse klynger har attraktiv viden, er forankret i lokalsamfundet og kommer fra byer med særlige ambitioner og erfaringer inden for cleantech. Scale-up støtter den grønne økonomi gennem bedre udnyttelse af NSR Clean Tech (CT) innovation, der sigter mod international udnyttelse af 25 nye, grønne produkter og ydelser gennem større virksomhedskøb. Selvom NSR globalt fører inden for CT innovation, er der stadig for få af dem, der når de internationale markeder.

Scale-Up er støttet af Europa-tilskuds programmet INTERREG North Sea Region.

Scale-Up afholder en lang række Meet-the-buyer møder, som går ud på, at store virksomheder definerer en udfordring, som de søger en løsning til. Herefter bliver relevante SMV'er screenet og inviteret til eksklusive 1:1 møder, hvilket giver dem en unik mulighed for at præsentere deres teknologier og løsninger og tale konkrete forretningsmuligheder

Formålet med projektet er at skabe bedre forbindelser mellem medlemmerne af de forskellige klynger, og på denne måde fremskynde indførelsen af innovative cleantech produkter eller tjenester på markedet. Scale-up vil levere;

  • 5 etablerede klynger som skal skabe nye transnationale services
  • 50 transnationale begivenheder der matcher teknologikøbere med innovatorer
  • Op til 250 innovatorer finansielt støttet i transnational forretningsudvikling
  • 300 innovatorer udstyret med færdigheder til at betjene industrielle markeder

Har du lyst til at pitche din cleantech løsning for større virksomheder, eller leder du efter nye leverandører til at løse din cleantech udfordring? Så tjek de kommende Meet-the-buyer events ud her.

Partners

Clean Tech Delta
Cambridge Cleantech
I-Cleantech Vlaanderen
Cleantech Inn Sweden
CLEAN
RISE
Allia

Nyheder   |   09 August 2021

Consibio: En dør åbnede sig, da stor japansk kunde efterspurgte helt særlig teknolog

Et frugtbart samarbejde kan være næste skridt efter Søren Jessen Kjær, Co-Founder af Consibio har afholdt direkte 1:1 møder med Shimizu, en stor japansk virksomhed via et af miljøklyngens Meet-the-buyer-forløb. CLEAN opfordrerede Consibio til at deltage på baggrund af en screening af løsninger i CLEANs medlemsbase.

Nyheder   |   21 December 2020

Fra Matchmaking til Money making

Den danske virksomhed Aguardio fik i efteråret en ordre på 2000 enheder til et internationalt forsyningsselskab som direkte resultat af et Meet-the-buyer-forløb året før.

Nyheder   |   05 Maj 2020

PONTON blockchain team wins Danfoss hackathon

Danfoss Trata Slovenia and Blockchain Think Tank Slovenia made an agreement to collaborate on a joint project, aimed at identifying blockchain companies and projects in the wider region, that are developing technological solutions within the energy industry.

Nyheder   |   06 November 2019

Match-making som middel til Danfoss’ innovative fremgang

En af de ting vi er gode til i CLEAN, er at give store virksomheder eller offentlige organisationer adgang til innovative cleantech-løsninger. For nyligt matchede vi Fitness World med virksomheder som har løsninger til at reducere fitnesskædens totale energiforbrug, og tidligere har Danfoss været med i et Meet-the-buyer forløb, hvor screenede virksomheder præsenterede løsninger på Danfoss’ konkrete cleantech-behov.

Nyheder   |   17 Juni 2019

SCALE-UP: Reaching almost €29 million of investments

SCALE-UP news round-up first half of 2019: Reaching almost €29 million of investments in CO2-reducing industrial technologies across 17 success storiesª

Nyheder   |   22 Marts 2018

Dansk deltagelse af innovative SMV’ere til Meet-the-Buyer event i Sverige

Den 22. marts 2018 blev der ifm. CLEANs Scale-Up projekt afholdt Meet-the-Buyer event i Halmstad, Sverige, hvor to små-og mellemstore danske virksomheder var inviteret til individuelle en-til-en samtaler med virksomheden Swerock og virksomheden Saint-Gobain Ecophon.

Nyheder   |   23 November 2017

Meet the buyer i Barcelona

Under dette års Smart City Expo i Barcelona holdt CLEAN to Meet-the-buyer events, et af dem med danske SEAS-NVE, der mødtes med potentielle forretningspartnere, som præsenterede deres innovative teknologier.