SCALE-UP NSR

SCALE-UP NSR

~~PROJEKTET ER AFSLUTTET ~~

Scale-Up var et samarbejde mellem Europas cleantech klynger: Cambridge Cleantech, Clean Tech Delta, Cleantech Flanders, Cleantech Inn Sverige og CLEAN. Scale-up støttede den grønne økonomi gennem bedre udnyttelse af NSR Clean Tech (CT) innovation, der sigter mod international udnyttelse af 25 nye, grønne produkter og ydelser gennem større virksomhedskøb. Selvom NSR globalt førte inden for CT innovation, var der stadig for få af dem, der når de internationale markeder.

Scale-Up var støttet af programmet INTERREG North Sea Region.

Scale-Up afholdte en lang række Meet-the-buyer møder, som gik ud på, at store virksomheder definerede en udfordring, som de søgte en løsning til. Herefter blev relevante SMV’er screenet og inviteret til eksklusive 1:1 møder, hvilket gav dem en unik mulighed for at præsentere deres teknologier og løsninger samt tale om konkrete forretningsmuligheder.

Formålet med projektet var at skabe bedre forbindelser mellem medlemmerne af de forskellige klynger, og på denne måde fremskynde indførelsen af innovative cleantech produkter eller tjenester på markedet.

Partnere

STØTTET AF

Varighed:

30/11/2015

30/12/2021

Samlet budget:

37.250.142,00 kr.

Kontakt