Smart Energy 2 Market

”Smart Energy to market” – et projekt der skal udvikle systemløsninger inden for energiområdet.

Afsluttet

Danmark har et stort potential for at eksportere systemløsninger, men der er mange udfordringer forbundet med at udvikle systemløsninger. Det er netop her projektet ”Smart Energy to Market” har sit fokus. Projektet ønsker at skabe vækst og øget eksport blandt energiteknologi-virksomheder ved at udvikle systemløsninger i tæt dialog med kunderne – energiforbrugende virksomheder. Virksomheder opfordres til at tage kontakt hvis de ønsker at deltage i udviklingen af potentielle systemløsninger.


“Smart Energy to Market” er et projekt, der skal udvikle systemløsninger inden for energiområdet. Vi har et mål om at udvikle syv systemløsninger i alt – systemløsninger der efterfølgende gerne skulle eksporteres, så vi får skabt omsætning og jobs hos grønne teknologivirksomheder. Udlandet ønsker systemløsninger og ikke enkelte teknologier.

Partners

Green Tech Center A/S
CLEAN
VIA University College
Erhvervsakademiet Lillebælt
EWII Energi A/S
Convia ApS
interAct (SDU) (tidl.Idea Entrepreneurship Center)

Kort nyt   |   24 oktober 2017

Kunne du tænke dig at indgå partnerskab med andre virksomheder for at øge din omsætning og indtjening?

Smart Energy2Market har et team, der kan hjælpe virksomheder med forretningsudvikling, opstilling af demomodel, hjælp til teamudvikling og viden om eksportmarkeder. I skal være en lille eller mellemstor virksomhed (max. 250 ansatte) og arbejde inden for energieffektive teknologier. Og endelig skal I have ambitioner om vækst. Se mere her http://greentechcenter.dk/media/391409/smart-energy-to-market-okt-2017_new.pdf