BeyondBeta – Vandaccelerator

Vandaccelerator hjælper de bedste vand-startups i Danmark med at lægge fundamentet til en skalerbar forretning og tiltrække de rigtige investorer

Vandacceleratorprojektet er en del af Beyond Beta React projektet Projektet hjælper de bedste startups i Danmark med på kort tid at lægge fundamentet til en skalerbar forretning og tiltrække de rigtige investorer. Projektet er et intensivt projekt der hjælper til at accelerere din virksomheds forretning. 

Vandaccelerator hjælper de bedste vand-startups

Hvordan kan jeg deltage?

Alt efter hvor din  virksomhed befinder sig, kan projektet hjælpe dig til næste niveau. Er du stadig i de indledende faser for udvikling af din startup, kan du deltage i et core incubation track, hvor din startup får hjælp til at modne de tidlige stadier af jeres produkt- og udviklingsrejse, også selvom jeres ide endnu ikke er færdigudviklet.

Har din startup allerede sammensat et team, og har et produkt i markedet der er klar til at blive accelereret, kan du også deltage i et såkaldt accelerationsforløb. 

Du kan læse mere om projektet og ansøge om deltagelse her: https://beyondbeta.dk/


 

Hvad får du ud af at deltage?

Som iværksætter kan du deltage på flere måder, jf. ovenfor, og du får dermed også forskellige brugbare ting ud af projektet. Fælles for projekttyperne er at du 

 • I accelerationsforløbet får deltagerne en komprimeret pakke af undervisning og individuel vejledning
 • Deltagerne modtager en lang række redskaber og får adgang til et bredt netværk af eksperter, erfarne iværksættere og ikke mindst Investorer
 • Gennem projektets Launchpad tilbydes alle startups adgang til videoer, cases og værktøjer der understøtter dem i at sætte byggeklodserne i deres forretning sammen på den rigtige måde


Hvad skal du bidrage med?

Projektets målgruppe er startups/ iværksættere med:

 • et klart ønske og vision for vækst
 • en skalerbar forretningsmodel
 • fokus på et stort, voksende og internationalt marked
 • et CVR-nummer under 3 år gammelt
 • kan fokusere og prioritere en intensiv projektdeltagelse på op til 4 måneder

Projektet er gratis at deltage i. Som virksomhed betaler du kun med din tid. Du kan vælge flere former for forløb, alt afhængigt af hvad der passer bedst til din virksomhed er, jf. afsnittet ovenfor. Der er både et acceleratorforløb og to modningsforløbstyper (core incubation track).

 • Kort modningsforløb: 60 timer pr. startup
 • Langt modningsforløb: 390 timer pr. startup
 • Acceleratorforløb, 443 timer pr. startup


Projektets baggrund

I Danmark er vi blandt verdens bedste til at skabe rammerne for etablering af virksomhed. Men de nystiftede virksomheder vokser sig sjældent særligt store og vi halter bagud i forhold til lande vi ellers sammenligner os med såsom Sverige, Finland og Tyskland. Når man vil skabe flere vækstvirksomheder skal man fokusere på de startups, som inden for to år fra stiftelsen beskæftiger mindst ti ansatte og i tre år herefter har en gennemsnitlig vækst i antallet af ansatte på mindst 10 procent – de såkaldte vækstiværksættervirksomheder.

Vækstiværksættervirksomheder er både direkte og indirekte med til at skabe dynamik og arbejdspladser og vækst i dansk økonomi. Samtidig bidrager de, der forbliver i Danmark frem for at rykke til udlandet, til øget aktivitet i miljøet (i form af tiltrækning af ressourcer som kapital og talent) og øger dermed andre vækstvirksomheders incitament til at gøre det samme.

CLEAN er en del af konsortiet bag initiativet Beyond Beta REACT som nu søsætter nu en ambitiøs indsats, der fokuserer på at finde og fremme danske startups, som har potentialet til at blive vækstiværksættervirksomheder. 

Partners

Erhvervshus Hovedstaden
CLEAN
Accelerace Management
Design Society (fond) (tidligere Dansk Design Center)