Time Safe

Virksomhedens formål er at sikre overblik, og det gør deres stærke og løsningsorienterede team, som tilsammen besidder et indgående kendskab inden for tekniske installationer. Deres online platform løser effektivt deres kunders udfordringer og hjælper deres forskellige serviceleverandører.

Siden 2014 har Time Safe haft den unikke ydelse, at de tilbyder et samarbejdsværktøj til service og vedligeholdelse af tekniske anlæg og installationer. Virksomheden er placeret i Silkeborg, og har til formål at gøre det nemmere, mere effektivt og skabe overblik for byggeprojektledere og ejendomsadministratorer. Dette værktøj sikrer at alle serviceringer, vedligeholdelser og indberetninger af tekniske installationer såsom ventilation, varmeanlæg mf. bliver samlet og opbevaret ét sted – og det sparer på energien at have et intelligent værktøj.

Ud fra en bred portefølje kan virksomhedens konstatere, at deres værktøj bistår bredt i organisationerne – fra opbygningen af en database over tekniske anlæg til indkøbs- og udbudsarbejde, løbende servicering og vedligeholdelse, forbedret samarbejde med serviceleverandører, rådgivere m.v., fortæller Steen Olsen, grundlægger og partner i Time Safe.

Høje ambitioner forløses gennem programmet
Selvom vi ved, at det er vigtigt at betragte virksomheden fra helikopteren engang i mellem, så kan det være lettere sagt end gjort. Når hverdagen ruller, så bliver det nemt “i morgen”. Andre gange kan det være svært at se på sin egen virksomhed med friske og nye øjne. Derfor har vi tilmeldt os programmet” – fortæller Steen Olesen.

Virksomhedens to partnere sidder nationalt på tværs af hinanden, og det kan godt give nogle udfordringer i forhold til skalering af virksomheden. Programmet var derfor en åbenlys mulighed for at skærpe blikket og blive synkrone sammen – således at de kan opnå målet om at være førende inden for deres branche i hele Europa inden for de næste fem år. Forløbet i programmet har for virksomheden til formål at smelte virksomhedens kompetencer sammen og prioritere efterspørgslen fra deres kunder. Ligeledes udtrykker Steen Olesen, hvordan programmet har skabt et strategisk overblik og fået dem til at dyrke deres mindset, så de kan accelerere og vækste i den rigtige retning.

Læs mere om TIMESAFE – og deres løsning her.