Smart City Events

Smart City Årskonference i Barcelona

På den årlige Smart City Expo & World Congres i Barcelona har CLEAN for 5. år i træk stået for at arrangere den danske pavillon. Denne pavillon har til formål at vise udlandet præcis, hvad det er, vi i Danmark betragter som smarte byer, og hvad dansk teknologi kan tilbyde af fortløbende løsninger. Hovedårsagen til denne konference er at få etableret Danmark som et Smart City-brand på et internationalt niveau, for at styrke eksportpotentialet af danske løsninger. Med udgangspunkt i rationalet om, at den smarte by skabes gennem samarbejde, koordinering og organisering af komplementære aktører og deres aktiviteter, ser vi i CLEAN denne Expo som vores Smart City Årskonference, hvor det danske netværk mødes, taler med hinanden, styrker netværket, opdager nye samarbejdsflader og partnere, bliver inspireret af udenlandske løsninger og teknologier, og opdager hvor meget vi kan i Danmark.

Læs meget mere om årskonferencen her.

#SmarterCitiesNow – A UK/Nordic Sustainable Urban Collaboration Forum, led by London and Copenhagen

This event is the second in the #SmarterCitiesNow series and progresses the agenda for #SmarterCitiesNow.

Read more about the event here.

#SmarterCitiesNOWis a UK/Nordic‘Sharing Cities’Collaboration forum, focused on sustainable urban development, led by Tech Nordic Advocates in collaboration with Tech London Advocates, Ravensbourne, the London Mayor’s Office, Future Cities Catapult, BLOXHUB, LOOP CITY, ZUMTOBEL, Copenhagen Capacity, Invest in Denmark, CLEAN and many other UK and Nordic sustainable urban development front runners.

High Tech Summit

High Tech Summity – messe og konference arrangeret af DTU, har fokus på de nyeste førende teknologier og viser dig, hvordan du begynder at bruge og drage fordel af disse teknologier. CLEAN er partner på High Tech Summit og deltager igennem projektet Big Data Business Academy.

Læs mere om arrangement og tilmeld dig her.

Vi står altid til rådighed, hvis du har brug for sparring, vil høre mere om et specifikt Smart City-projekt eller noget helt tredje.