Åbning af TechCircle

Åbning af TechCircle

Torsdag d. 20. april fra 12.30-15.00 klipper vi båndet til TechCircle, som er Midt- og Østjyllands nye digitale innovationshub. Hub’en skal understøtte nyskabende grønne digitaliseringsmuligheder gennem et aktivt test og demonstrationsmiljø i samarbejde mellem offentlige aktører og virksomheder. På den måde vil vi sætte skub i udviklingen og implementering af konkurrencedygtige og innovative digitale løsninger.

 

Med TechCircle vil vi accelerere nyskabende grønne digitaliseringsmuligheder. TechCircle tilbyder sparring, testfaciliteter og teknisk ekspertise til både virksomheder og den offentlig sektor.

 

Få en snak med de mange aktører, der står klar til at hjælpe dig i den rigtige retning og få et sneak peak i, hvad der sker i en digital innovationshub.

 

Hvad er TechCircle

TechCircle er et partnerskab mellem Erhvervshus Midtjylland, Aarhus Universitet og Aarhus Kommune Derudover indgår Alexandra Instituttet A/S, Force Technology, Digitallead, We Build Denmark, Foreningen MADE, FBCD A/S og CLEAN som aktører i projektgruppen. TechCircle eksisterer med tilskud fra EU’s Digital Europe Programme. 

Information

Dato:
20. april kl. 12:30 - 15:00
Lokation:
DOOK1, 8000 Aarhus

Kontakt

Thomas Mikkelsen
Projektchef
+45 4221 0039 THM@cleancluster.dk