Bæredygtig Business

Bæredygtig Business

Deltag i Bæredygtig Business Roskilde d. 31. maj 2022 kl. 08.00-15.00, hvor du får konkrete værktøjer og inspiration til, hvordan din virksomhed kan styrke omsætningen eller reducere omkostningerne ved at gøre din virksomhed mere bæredygtig. Omsæt ‘bæredygtighed’ til virksomhedsnær, strategisk handling på en enkel måde og øg konkurrencekraften.

På dagen gennemføres en række inspirationsoplæg og workshops, hvor alle aspekter af bæredygtighed bliver dækket, så du nemt og bekvemt kan få viden og håndgribelige værktøjer til at tage del i den bæredygtige omstilling.

 Der vil blandt andet være oplæg fra CLEAN om:

  • Tilskud til bæredygtig omstilling: Bliv klogere på de tilskudsmuligheder, der er for dig, som ønsker at tage del i den bæredygtige omstilling, hvad enten det handler om at få støtte til kompetenceudvikling, rådgivning eller investeringer.
  • Cirkulære forretningsmodeller (Center for Cirkulær Økonomi, CLEAN og WOHN): Cirkulær økonomi er en stor forandring for virksomheder, og derfor dykker vi ned i, hvad cirkulær økonomi betyder for dig som virksomhed, og hvordan du udvikler nye, rentable og cirkulære forretningsmodeller.
  • Finansiering til den grønne omstilling (Danske Bank, Lundgrens, CLEAN, Erhvervshus Sjælland): Få et indblik i muligheder og krav for at rejse kapital til den grønne omstilling krydret med tips og tricks til at skaffe finansiering til grønne løsninger.

Læs mere om hele programmet

Tilmeld dig her

Arrangementet er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet

Information

Dato:
31. maj kl. 08:00 - 15:00
Lokation:
Roskilde Kongres- og Idrætscenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde

Kontakt