Brug CLEAN i dit innovationsprojekt

Brug CLEAN i dit innovationsprojekt

Som Danmarks miljøklynge er CLEAN et neutralt innovationsrum, hvor vi understøtter innovationssamarbejder med SMV-involvering. Vi bidrager gerne til dit innovationsprojekt – både i ansøgningsprocessen og i selve projektet. 

Mange af vores medlemmer udvikler projekter og ansøgninger om ”soft funding” til de forskellige støtteprogrammer som f.eks. MUDP. Vores medlemmer bruger ofte klyngen aktivt, og det kan du også!

Hvad kan du bruge klyngen til?
CLEAN kan bidrage både i udarbejdelse af ansøgningen og i selve projektet.

MUDP figur over sparringsmuligheder hos CLEAN

I ansøgningsfasen tilbyder vi uforpligtende sparring og partnersøgning til dit innovationsprojekt. Vi giver dig input til udvikling og ‘scoping’ af den succesfulde ansøgning, hvilket ofte kræver dialog med mange forskellige parter. Vi kender økosystemet, og kan henvise til relevante samarbejdspartnere – både virksomheder, videninstitutioner, forsyninger og offentlige aktører.

Det er også muligt at trække på CLEAN som partner i dit innovationsprojekt. Miljøklyngens formidlingskanaler og brede netværk sikrer en professionel resultatformidling, gennemførsel af events mv., og vores internationale platforme og partnere giver dit projekt et markant internationalt springbræt til at komme ud over landets grænser.

MUDP figur over vores tilbud til dit projekt

Vores faglighed

Vores medarbejdere kender aktørlandskabet inden for vores fokusområder: Vand, Klimatilpasning, Affald, ressourcer & materialer, Luft, Jord, vand & natur og meget andet. Vi har fingeren på pulsen, og ved, hvad der rører sig, Vi har endda adgang til rigtig mange interessante samarbejdspartnere, der kan være relevante for dig i dit innovationsprojekt – både i Danmark og internationalt.

Tøv ikke med at række ud, så tager vi en uforpligtende snak om dit innovationsprojekt!

 

CLEAN er ikke en konsulentvirksomhed og yder ikke decideret rådgivning. Vi skriver ikke ansøgninger til MUDP og Innovationsfonden.

CLEAN agerer ikke lead partner og hovedansøger i projekter finansieret af Innovationsfonden og MUDP

Information

Kontakt

Michael Johansen
Udviklingschef
+45 4079 3399 MIJ@cleancluster.dk