Carbon Capture and Utilization og industriel symbiose

Carbon Capture and Utilization og industriel symbiose

CLEAN og ATV har indgået et samarbejde om at facilitere en transparent debat om Carbon Capture & Utilizations betydning for miljøområdet og for dansk miljøteknologi.

Regeringens klimaplan har ført til et stærkt fokus på nødvendigheden af fangst og lagring af CO2 samt udnyttelse af CO2 til energiområdet. Men fangst, lagring og udnyttelse af CO2 får i stigende grad også betydning for miljøområdet samt mulighederne for danske miljøteknologiske virksomheder og for forskning i miljøteknologi.

Danmark er på en række områder med i front, men hvis vi skal fastholde og udbygge vores position, kræver det mere viden og en målrettet indsats med særligt fokus på de områder, hvor danske virksomheder og vidensinstitutioner har gode forudsætninger for at kunne gøre sig gældende i konkurrencen.


Programmet:

Programmet er under udvikling og udvikles i tæt samarbejde med Klimafonden Skive og GreenLab Skive. Det bliver en dag med en kombination af indlæg, debatter og virksomhedsbesøg hos aktørerne i GreenLab Skive-symbiosen.

Vi vil blandt andet arbejde med spørgsmål som: Hvordan sikrer vi miljømæssigt forsvarlig lagring af CO2 i undergrunden? Hvilke muligheder for udnyttelse af CO2 skal vi satse på? Og hvilke miljøteknologier skal vi videreudvikle for at sikre den mest effektive og bæredygtige fangst og udnyttelse af CO2?  

Reserver plads allerede nu ved at tilmelde dig. Du får løbende de seneste informationer om program og talere. Tilmeldingen er foreløbigt ikke bindende.

Pris: Der forventes et mindre deltagergebyr til dækning af konferenceudgifter herunder forplejning.

Tilmeldingsfrist d. 25. Oktober 2022

Eventet er arrangeret i samarbejde med ATV

Arrangementet er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet

Information

Dato:
1. november kl. 11:00 - 17:00
Lokation:
Hotel Strandtangen Skive, Strandvejen 28, 7800 Skive

Kontakt

Maria Skotte
Direktør, CLEAN Miljø
+45 6142 4400 MAS@cleancluster.dk