CCU Inspirationstur til Canada

CCU Inspirationstur til Canada

CLEAN og ATV har indgået et samarbejde om at drive og facilitere en transparent debat om Carbon Capture & Utilizations betydning for miljøområdet og for dansk miljøteknologi.

Regeringens klimaplan har ført til et stærkt fokus på nødvendigheden af fangst og lagring af CO2, samt udnyttelse af CO2 til energiområdet. Men fangst, lagring og udnyttelse af CO2 får i stigende grad også betydning for miljøområdet, samt mulighederne for danske miljøteknologiske virksomheder og forskning i miljøteknologi. 

Danmark er på en række områder med i front, men hvis vi skal fastholde og udbygge vores position, kræver det mere viden og en målrettet indsats med særlig fokus på de områder, hvor danske virksomheder og vidensinstitutioner har gode forudsætninger for at kunne gøre sig gældende i konkurrencen.

Programmet:

Programmet er under udvikling og udvikles i tæt samarbejde med Greenhub. Vi skal til udlandet for at hente inspiration og nye samarbejder, som tilsammen kan styrke løsningerne til fælles bedste.

Det bliver en involverende og spændende uge i Canada med en kombination af indlæg, debatter, gruppearbejde og hands-on virksomhedsbesøg hos forskellige aktører. Vi får også besøgt den store CCU Convention som afholdes netop den uge.

Vi vil blandt andet hente inspiration til spørgsmål som; Hvordan sikrer vi miljømæssigt forsvarlig lagring af CO2 i undergrunden? Hvilke muligheder for udnyttelse af CO2 skal vi satse på? Og hvilke miljøteknologier skal vi videreudvikle for at sikre den mest effektive og bæredygtige fangst og udnyttelse af CO2?  

Reserver plads allerede nu ved at tilmelde dig.  Du får løbende de seneste informationer om program og talere. Tilmeldingen er foreløbigt ikke bindende.

Vi forbeholder os ret til at sammensætte delegationen efter relevans for programmet og de øvrige deltagere.

Praktisk info:  Deltagerbetalt tur, prisen oplyses senere

Eventet er arrangeret i samarbejde med ATV

Arrangementet er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet

Information

Dato:
23. - 29. april
Lokation:
Canada

Kontakt

Anne Dorthe Josiassen
Projektchef
+45 2625 1394 ADJ@cleancluster.dk