CLEAN Talk: Reduktion af emissioner fra skibsfarten

CLEAN Talk: Reduktion af emissioner fra skibsfarten

Du deltager i CLEAN Talken ved at klikke her

Start din dag ud med en CLEAN Talk, hvor vi sammen med Teknologisk Institut og Green Instruments dykker ned i, hvordan skibsfartens emissioner kan dokumenteres, og hvad partikelemission har af betydning for nærmiljøet. 

Emissioner har i lang tid været reguleret på landjorden, men begrænset på vand. Dertil har Søfartsstyrelsen gået ind i et internationalt offentligt-privat samarbejde kaldet ”Zero-Emission Shipping Mission”, hvis mål er at introducere kommercielt bæredygtige skibe og nulemissionsskibe inden 2030. 

På denne CLEAN Talk vil vi sammen med Oluf Sigh og Morten Køcks, få indsigt i de måleteknologiske muligheder, udfordringer og erfaringer der er inden for skibsfarten, samt høre om de erfaringer M/F Isefjord har med deres partikelfilter.

Program:

kl. 9.00 – Velkomst – Introduktion til dagens program og oplæg. v. Maria Skotte, faglig direktør, CLEAN

kl. 9.05 Dokumentation af skibes emissioner – muligheder og trends i markedet, v. Jakob Brøns, Senior Technical Advisor, Green Instruments

kl. 9.25 Spørgsmål

kl. 9.30 Reduktion af partikelemissioner og impact på nærmiljø – partikelfilter på M/F Isefjord, v. Morten Køcks, faglig leder, Teknologisk Institut

kl. 9.50 Spørgsmål og opsamling


Senest 2 dage før arrangementet modtager du et link til deltagelse.
Arrangementet er støttet af Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Information

Dato:
14. december kl. 09:00 - 10:00
Lokation:
Online

Kontakt